Confused

General Mobile CB antenna advice and troubleshooting

Moderator: stampman

Post Reply
scorpion
New to the Scene
New to the Scene
Posts: 6
Joined: Mon Dec 15, 2014 7:10 am

Sat Jun 20, 2015 8:55 pm

hi all I have set my swr getting perfect reading on all channels however when using the radio no one is coming in clear do I need a new whip or what I am at my wits end also anywhere in Sussex / Surrey that will repair or tune rigs as I really can't go on like this

Dragonfly
Motor Mouth!
Motor Mouth!
Posts: 436
Joined: Thu Oct 07, 2010 3:11 pm

Sat Jun 20, 2015 9:08 pm

It may be interference from your vehicle , what are you driving and what radiio and antenna are you using .

User avatar
padster
Chatter Box
Chatter Box
Posts: 244
Joined: Thu Aug 13, 2009 7:16 pm
CB Handle: night owl
Location: northeast england

Sat Jun 20, 2015 10:46 pm

scorpion wrote:hi all I have set my swr getting perfect reading on all channels however when using the radio no one is coming in clear do I need a new whip or what I am at my wits end also anywhere in Sussex / Surrey that will repair or tune rigs as I really can't go on like this
is the speaker ok in the rig

scorpion
New to the Scene
New to the Scene
Posts: 6
Joined: Mon Dec 15, 2014 7:10 am

Sun Jun 21, 2015 9:11 am

Hi yeah the speaker is fine swr reading fine have noticed my whip is slightly bent oh and I drive a ford Galaxy

User avatar
stampman
- - -> CB God <- - -
- - -> CB God <- - -
Posts: 6045
Joined: Mon Apr 24, 2006 3:36 pm
Location: lancaster

Tue Jun 23, 2015 10:04 am

make sure you are on the uk freq and not eu and FM nor am



*King* *King* *King* *King*
if it anit broke dont fix it

Post Reply