Pre Amp

A place for homebase users to chat when they're not on the air

Moderator: stampman

Post Reply
jigbeff
Good Buddy
Good Buddy
Posts: 15
Joined: Sat Jul 23, 2011 6:19 pm
Location: North West

Thu Jul 28, 2011 10:40 pm

Ok by now the regular users will know me a ssomeone whos always on here but cant get a copy, so besides getting a bigger antenna , ive decided i need a pre amp, but not too big, aint got no president madison, so any suggestions, im running a tti off a 5 amp power pack with a 20 amp surge with 240 fuse lined.

thanks

Guzzy
Motor Mouth!
Motor Mouth!
Posts: 389
Joined: Tue May 09, 2006 8:10 pm
CB Handle: Guzzy
Location: England

Fri Jul 29, 2011 3:13 pm

Don't bother, it just brings in all the crap along with any good signal. If you can't hear them with a standard rig and a standard antenna, you need to change your antenna location.

Height makes a HUGE difference.

Dragonfly
Motor Mouth!
Motor Mouth!
Posts: 436
Joined: Thu Oct 07, 2010 3:11 pm

Thu Dec 05, 2013 1:26 pm

Looks more like your searching for free advertising space .

User avatar
RustySkull
Chatter Box
Chatter Box
Posts: 120
Joined: Sun Jan 06, 2013 3:39 pm
CB Handle: Pirate/Ben
Location: Stanford-Le-Hope, Essex

Tue Jan 07, 2014 10:39 am

Yeah man height does make a difference!
One Life, Live It!

Buzzin' Around Channel 25

M6XSZ - 2M ;)

Post Reply